Aan alle activiteitenbegeleiders van zorginstellingen in Nederland

Met groot plezier kunnen wij u berichten dat Stichting Wij Voor Jou u ook in 2020 in de gelegenheid kan stellen gebruik te maken van de Concertactie “Goud Voor Oud”,met schitterende voorstellingen in de sfeer van André Rieu, uitgevoerd door onze ambassadeurs La Familia. Afgelopen jaren waren ze te gast bij verschillende TV programma’s, toerden ze door ons land met hun theater tournees en zetten ze zich namens onze stichting met hart en ziel in voor de Actie Goud Voor Oud. 

De reacties van ouderen en verzorgers waren de afgelopen seizoenen zo overweldigend en hartverwarmend dat wij dit bijzondere muzikale warmte-initiatief nogmaals mede voor u mogelijk maken.

U heeft de keuze uit de volgende programma's:

Een Rondje Vrijthof I + Rondje Vrijthof II + Rondje Vrijthof III 

Feestelijke concerten in de sfeer van André Rieu, met hoogtepunten uit operette, musical, vrolijke opera en film.


 

Nieuwjaarsconcert 

Een groot Weens Feest van herkenning!  

 

Swing Along on ’45 

Met hits van Vera Lynn, The Andrews Sisters, Glenn Miller en Nederlandstalige meezingers zoals ’Trees heeft een Canadees’.

 

Christmas Classics

Genieten van prachtige songs in de sfeer van Kerst en meezingen met alom bekende Kerstliederen. Van Stille Nacht tot Ave Maria, van Let it Snow tot Pie Jesu en The Prayer.


 

Zet Moeder/Vader in het Zonnetje

Vrolijk Moeder/Vaderdag concert met hoogtepunten uit Operette, Musical, Film en beroemde Nederlandse en Engelse evergreens.

 

Bella Italia

Gezellig zomers concert in de unieke sfeer van Italië… met hits van o.a. Andrea Bocelli en Luciano Pavarotti en overbekende meezingers als Funiculi Funicula en Het Slavenkoor.  

Musical Classics 

Heerlijk concert met de grootste hits uit zowel Nederlandse als Engelstalige Musicals. 

De zangers-familie brak in 2011 door via het TV-programma “Holland’s Got Talent” onder de naam Opera Familia, en gaan dankzij hun grote diversiteit aan repertoire inmiddels als “La Familia” door het leven. Sindsdien hebben zij al weer 7 succesvolle theaterseizoenen achter de rug, en talrijke optredens in binnen- en buitenland.

 

Klik hier om mee te genieten van een optreden van La Familia tijden de TV uitzending vanuit Paleis Soestdijk vorig jaar en een live concert in het kader van onze actie Goud Voor Oud. 

https://www.youtube.com/watch?v=VaHIDi-lbv0    

https://youtu.be/ZU1k9reDoo0

 

Met slechts een eigen bijdrage, bieden wij uitsluitend aan zorgcentra een schitterende show, met een groot feest van herkenning aan legendarische evergreens. 

De aanbieding geldt voor een aanzienlijk aantal voorstellingen, maar is niet oneindig. Dus wees er snel bij. 

 

Klik hier voor aanvullend beeldmateriaal:

Swing Along: https://www.youtube.com/watch?v=wur6yNb4quo

Plus Matinee: https://www.youtube.com/watch?v=JT9JphGVYaY

 

Aanvragen kunt U per email verrichten aan contact@lafamilia-music.nl.

Graag onder vermelding van de volgende gegevens: Naam & Adres Zorgcentrum,

Contactpersoon + email-adres + telefoonnummer + tijdstip waarop u bereikbaar bent, naar welk programma uw voorkeur uitgaat en eventuele voorkeursdatum.

 

Indien U een concert op de korte termijn wilt boeken, verzoeken wij U in verband met de planning rechtstreeks contact op te nemen met onze vrijwilliger, zij is in de ochtend bereikbaar op nummer: 06-10063349.

Anders is mailen een goede optie. contact@lafamilia-music.nl.

Voor meer informatie over La Familia: www.lafamilia-music.nl

 

Klik hier voor de recensies van de tehuizen: